Madonnasailing

Madonnasailing

Madonnasailing

Vi følger familien Book Bratbak på deres fantastiske seiltur i båten Madonna, en First 31,7. Turen går til Gran Canaria og derfra blir det deltakelse i ARC seilasen til Karibien. Turen fortsetter i Karibien og videre nordover til USAs østkyst før ny krysning av Atlanteren på vei hjem.

Lagos

ReisebrevPosted by Kjetil Mon, October 13, 2008 22:38:11

Nå er det like før vi kaster loss fra Lagos. Vi har vært her en uke og gleder oss til å seile litt igjen. Samtidig er det en litt spent stemning: Vi blir litt engstelige for å seile når vi har vært for lenge på land, og dette forsterkes av at vi skal ut på en lengre seilas. Dersom lavtrykket over Marokko forsterkes kan vi få mer vind enn vi ønsker. Vi hørte om noen svenske seilere som valgte å forlate båten sin, under en kuling, på samme strekning for to uker siden…

Planen er å sette kursen midt mellom Agadir og Lanzarote. Dersom vi når Agadir i løpet av lyset det tredje døgnet ønsker vi en stopp der. Hvis ikke seiler vi mot VM i TP 52 på Lanzarote.

De første fire dagene i Lagos hadde vi besøk av Andreas. Det var meget hyggeligJ

Vi så oss om kring, spiste godt og feiret hans 19-års dag. Han hadde dessuten med seg kompetanse og ny PC til ossJ

Da Pauline skulle av båten for å følge Andreas til toget, satt hun fast i nettet rundt båten og falt ned på kaien og forstuet foten kraftig! Den er blå fremdeles. Hun har derfor de siste dagene ligget med benet høyt, og ikke kunnet utføre særlig mye. Heldigvis er Pål en bra førstehjelper og har tapet benet og hjulpet til så godt som mulig.

Siden Andreas reiste hjem for å jobbe, har vi ligget værfast. Det har blåst svært mye og de siste dagene har vinden vært imot.

Søndagen har gått med til storproviantering og sjøklargjøring. Vi er nå klare for vår hittil lengste seilas!

 

Hilsen

Pauline, Pål, Emil, Edvard og Marina

  • Comments(0)//madonna.aasgaardstrand-seil.no/#post22