Madonnasailing

Madonnasailing

Madonnasailing

Vi følger familien Book Bratbak på deres fantastiske seiltur i båten Madonna, en First 31,7. Turen går til Gran Canaria og derfra blir det deltakelse i ARC seilasen til Karibien. Turen fortsetter i Karibien og videre nordover til USAs østkyst før ny krysning av Atlanteren på vei hjem.

Klare til Atlanterhavsoverfart!

ReisebrevPosted by Kjetil Sun, November 23, 2008 11:19:00

Startskuddet går kl. 13.00 i dag, 220 båter er påmeldt, og vi er minste båt med yngste mannskap J De siste dagene har gått med til små-mekking på båten, handling, rydding og vasking, og stakkars Madonna er tyngre enn hun har vært noen gang! Det er første gang vi ser at hekken er i vannet… Mye av vekten er derimot vann, så vi kommer til å bli lettere for hver dag som går!

 

Siden vi kommer til å slå av kjøleboksen etter 3-4 dager har vi forberedt oss på dette ved å hamstre mat som ikke trenger kjøling, og vi har lagt ost, paprika, løk og hvitløk fordelt på to store glass med olje. Dette har vi ikke prøvd før, men det ser kjempegodt ut, så vi tror vi skal begynne med det hjemme også!!

 

Karl Otto kom i går, og mannskapet var da fulltallig. Vi er superglade for å få både selskap og hjelp av han på overfarten.

 

Det kribler ganske godt i magene til oss alle sammen nå rett før vi kaster loss. Nesten tre uker med blått hav er lenge, vi er mange om bord med svært ulike ønsker og behov, og vi er forberedt på at dette blir en utfordring, men mest av alt et naturkick og en fantastisk opplevelse å dele!

  • Comments(0)//madonna.aasgaardstrand-seil.no/#post33