Madonnasailing

Madonnasailing

Madonnasailing

Vi følger familien Book Bratbak på deres fantastiske seiltur i båten Madonna, en First 31,7. Turen går til Gran Canaria og derfra blir det deltakelse i ARC seilasen til Karibien. Turen fortsetter i Karibien og videre nordover til USAs østkyst før ny krysning av Atlanteren på vei hjem.

Biltur for båtfolket

ReisebrevPosted by Kjetil Fri, May 15, 2009 11:27:24
Vi bestemte oss for at vi ville kjøre til Niagara Falls og Toronto for å besøke Stig, så vi leide bil i fire dager. Ca 8 timers kjøretur hver vei (med den ene trollungen større enn den andre...) er ambisiøst selv for de ambisiøse, men med en overnatting langs veien før Niagara Falls satset vi på at dette ville gå bra. Og siden "man skaper det man fokuserer", som Gudrun (Phantomas) pleier å si så gikk det også bra. Litt hyl og spetakkel har vi jo blitt vant til etterhvert, men vo kan bare konstatere at dette har gått over all forventning.

USA er jo et bil-land, og det er morsomt å se også en annen side av landet enn havnelivet. Vi har stoppet underveis for å spise og strekke på beina, og man treffer jammen mange interessante mennesker og ser mye rart. 

Det var super-gøy å se Niagara Falls, og vi var på forhånd spente på om dette kunne måle seg med de norske fossefallene (var litt skeptiske etter tre måneder i Karibien der de lokale ville vise oss "waterfalls" med ca 2 m vannfall...). Men vi kan slå fast at dette var spektakulært og veldig moro å oppleve!

  • Comments(0)//madonna.aasgaardstrand-seil.no/#post99