Madonnasailing

Madonnasailing

Madonnasailing

Vi følger familien Book Bratbak på deres fantastiske seiltur i båten Madonna, en First 31,7. Turen går til Gran Canaria og derfra blir det deltakelse i ARC seilasen til Karibien. Turen fortsetter i Karibien og videre nordover til USAs østkyst før ny krysning av Atlanteren på vei hjem.

Halveis!

ReisebrevPosted by Kjetil Sat, June 06, 2009 12:55:09
I gaar kunne vi endelig feire halveis. Det ble gjort med nybakt brownies og kokekaffe! De siste dagene har vaert nydelige med blaa himmel, behagelig temperatur og et rikt dyreliv. Det er mye hval, delfiner og fugler her ute. Skilpadder og portugisiske krigskip har vi ogsaa sett. Spinnakeren ble satt i gaar morges og det ser ut til at vi klarer 150nm i ettmaal. Det jubler vi over selv om det har kostet soevnmangel og noen spennende stunder med tvinn rundt forstaget...
Det skyer til og finvaeret ser ut til aa takke for seg. Mads melder om en ny periode med lavtrykksaktivitet. Vi proever aa glede oss over at det i det minste gir god vind i riktig retning!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.