Madonnasailing

Madonnasailing

Madonnasailing

Vi følger familien Book Bratbak på deres fantastiske seiltur i båten Madonna, en First 31,7. Turen går til Gran Canaria og derfra blir det deltakelse i ARC seilasen til Karibien. Turen fortsetter i Karibien og videre nordover til USAs østkyst før ny krysning av Atlanteren på vei hjem.

Madonna i fint driv nordoestover!

ReisebrevPosted by Kjetil Mon, June 15, 2009 00:03:21
Vi har vaert heldige med vinden saa langt og vil trolig passere halveis til den Engelske kanal i morgen. Vaart nye mannskap Fila, ser ut til aa trives godt ombord og vi har det hyggelig selv om han ikke kan engelsk (og jeg ikke italiensk). Jeg skriver glosebok og proever saa godt jeg kan og laere litt italiensk. Paa Flores var det ikke rare provianteringsmulighetene saa vi taerer paa hermetikk lageret vaart. Det er forsaavidt greit siden vi forhaapentligvis snart kommer til gode butikker igjen.
I gaar kom Mango, Emblem, Amorfati, Barolo og Colin Archer susende forbi. Er ganske misunnelig paa farten deres, men gleder meg over at det setter ARC prestasjonen vaar i perspektiv.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.