Madonnasailing

Madonnasailing

Madonnasailing

Vi følger familien Book Bratbak på deres fantastiske seiltur i båten Madonna, en First 31,7. Turen går til Gran Canaria og derfra blir det deltakelse i ARC seilasen til Karibien. Turen fortsetter i Karibien og videre nordover til USAs østkyst før ny krysning av Atlanteren på vei hjem.

Nordatlanteren er krysset!

ReisebrevPosted by Kjetil Tue, June 23, 2009 00:02:25
Paa dagen en maaned etter at vi kastet loss fra New York, kunne vi 21. juni fortoeye i Cherbourg. I loepet av maaneden har vi tilbakelagt ca 3600nm. Vi har faatt satt oss selv skikkelig paa proeve og virkelig faat testet baat og utstyr. Vi har faatt en ny Italiensk venn, og til og med laert noen enkle italienske gloser. Emil har blitt en durkdreven seiler som behersker alt fra bruk av radar og kart, til dekksarbeid og byssetjeneste. I oeyeblikket seiler vi for motor N over mot England og planlegger aa ta en stopp i Dover eller Ramsgate foer vi setter kursen ut i Nordsjoen.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Madonna Wed, June 24, 2009 21:46:13

Vi satser paa en stopp i Thyboroen foer vi seiler inn i Skagerrak!

Posted by Merrimac III Tue, June 23, 2009 12:43:45

Er nok mange som kommer til å frykte Emil på regattabanen i årene fremover! Blir det direkte kurs fra Ramsgate til Åsgårdstrand, eller?? God Seilas!

Posted by Inger Book Tue, June 23, 2009 09:57:43

Kjære dere to atlanterhavsseilere! Vi er glade for at overfarten har gått bra og vet dere har vært gjennom utrolige bølger, masse vind og en utfordrende overfart. Nå håper vi turen mot Dover og over Nordsjøen hjemover blir roligere for dere og vi gleder oss til å få dere begge hjem igjen. God seilas i godt vær ønskes dere fra Mormor og Bestefar i Åsgårdstrand