Madonnasailing

Madonnasailing

Madonnasailing

Vi følger familien Book Bratbak på deres fantastiske seiltur i båten Madonna, en First 31,7. Turen går til Gran Canaria og derfra blir det deltakelse i ARC seilasen til Karibien. Turen fortsetter i Karibien og videre nordover til USAs østkyst før ny krysning av Atlanteren på vei hjem.

Madonna er solgt

ReisebrevPosted by Kjetil Sun, July 19, 2009 01:25:52
En fase er definitivt tilbakelagt, og da Madonna seilte ut av havnen i Åsgårdstrand med sine nye eiere den 15. juli sto det tidligere Madonna-mannskapet igjen med blandede følelser. En god følelse av spenning over hva som kommer for noen, og vemodig for andre. Det som er helt sikkert er at vi har hatt utrolig mange fantastiske opplevelser i den lille havseileren vår, og det gleder vi oss over! Madonna har vært en superbra båt for oss! Vi kjenner allerede nå at vi ikke kommer til å trives lenge uten båt, og vi er veldig spent på hva vi kommer til å ende opp med neste gang. Uansett ser vi frem til nye reiser og opplevelser i fremtiden, og vi vet at det meste er mulig hvis man prioriterer og planlegger!

Hilsen Pål, Pauline, Emil, Edvard og Marina

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Inger Book Thu, July 30, 2009 12:25:45

Både Otto og jeg er veldig glade for at hele familien Book-Bratbak er vel tilbake i Åsgårdstrand etter nesten et år på havet i den lille, men gode båten. Jeg vat "Gudmor" og døpte båten den gang den var ny. I dag ble det slik jeg den gang ga uttrykk for: "Jeg ønsket og håpet at båten ville gi dere mange flotte opplevelser, gode minner og fantastiske seilaser, og at Madonna alltid måtte bringe dere trygt i havn!". Slik har det også blitt. Et kapittel i livet deres har nå blitt historie med Madonna. Godt å ha dere vel i havn i Åsgårdstrand igjen. Hilsen "Gudmor" Inger.