Madonnasailing

Madonnasailing

Madonnasailing

Vi følger familien Book Bratbak på deres fantastiske seiltur i båten Madonna, en First 31,7. Turen går til Gran Canaria og derfra blir det deltakelse i ARC seilasen til Karibien. Turen fortsetter i Karibien og videre nordover til USAs østkyst før ny krysning av Atlanteren på vei hjem.

Cariacou

BilderPosted by Kjetil Fri, January 16, 2009 21:33:49
Vårt førsteinntrykk av Cariacou og Tyrell Bay var at dette var et usedvanlig dødt sted, men etter å ha vært på øya et par dager var vi betatt. Atmosfæren på land er spesielt avslappende, og i følge guidebøkene er dette blant de siste karibiske øyene som fortsatt tydelig er preget av det karibiske tempoet og roen. Grunnen er lite turisme, og vi hadde noen deilige dager her, med bading, dykking (Pål), sykling (Pauline), besøk på pizzarestaurant og lobster kjøpt av en av de lokale (nam nam).

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Øyvind Brandt Wed, January 21, 2009 21:27:23

Vi var en måned på Carriacuo i april/mai 2005. Nydelige folk og flott øy! Bodde privat på Paradis Beach og var mye også i Tyrell Bay og på pizzaen til hu' italienske. Følger deres flotte tur fra nå slapsete Åsgårdstrand - nesten uten missundelse.... Riktig god tur videre ;-)

Hilsen Øyvind Brandt, medl. ÅS