Madonnasailing

Madonnasailing

Madonnasailing

Vi følger familien Book Bratbak på deres fantastiske seiltur i båten Madonna, en First 31,7. Turen går til Gran Canaria og derfra blir det deltakelse i ARC seilasen til Karibien. Turen fortsetter i Karibien og videre nordover til USAs østkyst før ny krysning av Atlanteren på vei hjem.

Hog Island

BilderPosted by Kjetil Fri, January 16, 2009 21:35:37
Etter Cariacou seilte vi til syd-enden av Grenada, og ankret opp i Prickly Bay. Her møtte vi igjen Mango, og vi lånte med oss Lina og Elma og dro ut til Hog Island. Dette var en liten sydhavs-idyll, og vi ble værende sammen med Mango og EmBlem i noen dager. Her møtte vi også Lurifax for første gang (med Ellen og Grete, 7 og 9 år ombord), og vi fikk selskap av mange andre norske båter. Bukten er stort sett omgitt av mangrove-skog, med unntak av en liten strand med en bar på (bygningsmassen minnet sterkt om en form for skur, men stedet var veldig hyggelig, og området rundt var supert for barn i alle aldre!!). Roger var også en meget hyggelig og hjelpsom innehaver, som blant annet serverte god lobster på bestilling, og til avtalt tid :-)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Monique Wed, January 21, 2009 15:19:47

Dette ser jo fantastisk ut - og her hjemme måker vi snø for harde livet:-)Kom akkurat tilbake fra jentetur til Baklidhytta på Sjusjøen. Kjempehyggelig skravlet og husmortur, men ikke akkurat moro å kjøre så langt i det snøværet som kom i helgen. Marina ser ikke ut til å ha tatt skade av overfarten - helt skjønn med bollekjaker og gode babylår. Sånn skal det være. Kos dere videre alle 5 og nyt dette eventyret.